Gdje se nalazim:   Home --> Poslovni --> Stalni pristup internetu --> Amis Direkt

Amis Direkt

Usluga se isporučuje na optičkoj infrastrukturi Amis Telekoma, na način da se optičkim vodom Amis direktno spaja na postojeću kućnu centralu korisnika te tako korisniku isporučuje telefonsku uslugu po iznimno povoljnim tarifama. Amis Telekom putem svoje optičke infrastukture TDM/FO osigurava vezu do korisnika, te je na taj način i jednostavno priključenje na korisnikovo PRA sučelje u kućnim centralama.

Prednosti usluge

Korištenjem ove usluge korisnik ostvaruje najpovoljnije cijene u fiksnoj telefoniji na hrvatskom tržištu, što znači smanjenje telefonskih troškova prema inozemstvu za 50 do 80 posto, dok su pozivi u nacionalnom prometu i prema mobilnim mrežama povoljniji za 40 posto. Nema pretplate i obračunska jedinica je sekunda. Korisnik zadržava postojeće telefonske brojeve. Povoljni paketi Amis ADSL usluge za zaposlenike Vaše tvrtke sa mogućnosti VPN-a preko postojeće stalne veze ili redudantne stalne veze. Korisnik ima stalnu Amisovu korisničku i tehničku podršku, te na raspolaganju besplatni kontakt broj 0800 1050 od 0 do 24 sata.

 

Kome je usluga namijenjena?

Amis Direkt namjenjen je srednjim i velikim poslovnim korisnicima, koji imaju potrebu za kvalitetnim i kompleksnijim rješenjima i za do 10 i više govornih kanala te žele smanjiti svoje telefonske troškove. Za svakog klijenta individualno se izrađuje studija isplativosti implementacije usluge s obzirom na njegove potrebe i obim komunikacijskih troškova u poslovanju.


Za dodatne informacije o usluzi stalne veze te o cijenama aktiviranja i korištenja usluge, kontaktirajte naš odjel prodaje na broj 01 2468 000 ili nam pošaljite upit na e-mail info@amis.hr