Gdje se nalazim:   Home --> Poslovni --> Inteligentne usluge --> 060

060 - Poziv koji donosi dodatni prihod

Ova usluga osim što Vam donosi znatna olakšanja u poslovanju, nudi Vam i mogućnost ostvarivanja dodatnih prihoda putem dolaznih poziva. Korištenjem ove usluge, osim što možete ponuditi i promovirati neku od svojih usluga, možete i ostvariti zaradu na dolaznim pozivima koje vi za to odredite.

Možete promovirati svoje usluge i proizvode, informirati o svojem radnom vremenu, provoditi ankete i istraživanja, organizirati sudjelovanje u kvizu i nagradnim igrama.

U slučaju da uslugu koristite za glasovanje: svi pozivi sudjeluju u glasovanju te se bilježe na govornoj poruci. Broj ostvarenih poziva se registrira te Vam se dostavlja. U slučaju da uslugu koristite za natjecanje: svi pozivi sudjeluju u natjecanju, međutim broj ostvarenih poziva se ne registrira, već Vam se samo nekoliko poziva (pobjednici natjecanja) prosljeđuje po principu slučajnog odabira. U slučaju da uslugu koristite za natjecanje i glasovanje: svi pozivi sudjeluju u glasovanju. Broj ostvarenih poziva se registrira, dok Vam se samo nekoliko poziva s mogućnošću izravnog sudjelovanja u emisiji prosljeđuje po principu slučajnog odabira. Naravno, ovdje su navedene samo neke od mogućih kombinacija, budući da one ovise o Vašim idejama.

Usluga 060 također omogućuje: preusmjeravanje poziva na željenu lokaciju, snimanje poruka na sustav i distribuiranje snimljenih poruka klijentu.


Za dodatne informacije o usluzi stalne veze te o cijenama aktiviranja i korištenja usluge, kontaktirajte naš odjel prodaje na broj 01 2468 000 ili nam pošaljite upit na e-mail info@amis.hr